Včelí produkty mýtů zbavené /D.Titěra/
|
Kliknutím zvětšíte |
Včelí produkty mýtů zbavené /D.Titěra/
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou. Je uvedeno mnoho receptů na využití medu při pečení tradičního i netradičního pečiva, úpravě masa a příloh, při přípravě nápojů nealkoholických i alkoholických, postupy při léčení popálenin a jiného poškození kůže. Podrobně jsou popsány různé postupy výroby svíček a jiných přípravků z vosku, u pylu, mateří kašičky a propolisu možnosti využití ve výživě, kosmetice a farmacii. Autor do knihy vybral jen spolehlivě ověřené poznatky. Třetí nezměněné vydání |
Vaše recenze: Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!
Hodnocení: Nejhorší Nejlepší
Opište prosím kód z obrázku do pole níže:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|